Iris och Gurlis väg 5

Tomelilla 950 000 kr

Letar du efter en vacker plats att bygga ditt drömboende där lugn och harmoni står i centrum? Då kan vi erbjuda en fantastisk tomt på Iris och Gurlis väg 5.

Denna tomt är belägen i hjärtat av Brösarp och har en yta på 498 kvadratmeter med en naturskön utsikt över området. Här kan du bygga ditt drömhus på ett av de mest natursköna områdena i Skåne, fullt av grönskande natur, strövområden och turistattraktioner.

Tomten erbjuder en unik möjlighet att bygga en dröm bostad som uttrycker din livsstil och dina arkitektoniska behov. Den är belägen nära allt som Brösarp har att erbjuda, inklusive Brösarps Backar, Haväng och Bäckhults Flora- och Faunareservat.

När du köper tomten och bygger ditt drömhus här kommer du att njuta av en hög livskvalitet och en miljö som är en av de mest eftertraktade i Skåne.

Området ligger strax söder om Brösarp med 25 tomter, och det finns en bit av naturen mellan varje tomt som samfälligheten äger. Brösarp är en perfekt knutpunkt att åka från till Kristianstad, Ystad, Simrishamn och Tomelilla.

Vackra omgivningar med backar, skog och öppna dalgångar, och det finns vandringsleder för varje säsong. Med en kort bilresa når man Hanöbuktens underbara stränder där Östersjöns vågor skänker svalka under årets varmaste dagar.

Brösarp har en god närservice med allt från matbutik till skolor och barnomsorg. Så kontakta oss för mer information om vår fantastiska tomt på Iris och Gurlis väg 5.

Det finns mer info att läsa om området på tockabjar.se

Anslutningsavgifter för el, va och fiber är inte betalda.

Huvudbyggnad

Ekonomi

Pris 950 000 kr
Taxeringsvärde 189 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Typkod 210, Småhusenhet, tomtmark
Summa inteckningar 596 250 kr
Fastighetsskatt 1 890 kr


Taxeringsvärde:

 • Småhusmark: 189 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea 498 kvm
  Tomttyp Tomt

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Planbestämmelser Detaljplan (2014-03-31)
  Gemensamhetsanläggningar Gemensamhetsanläggning: Tomelilla Brösarp GA:5 ändamål: Vägar, Grönområden, Kvartersanläggning, Samfällighet: Tomelilla Brösarp S:4

  Bilder

  Fastighetskarta

  Karta